Rezultate

  • PR1 - Curriculum și materiale de formare în domeniul antreprenoriatului social inovator. Scopul acestui rezultat este de a proiecta un curriculum pentru formarea antreprenorială pe baza unei analize a nevoilor care va fi efectuată. Va fi pregătită o descriere detaliată a cursurilor electronice, inclusiv o schiță a conținutului și metodele de predare a cursurilor. O parte importantă a acestui rezultat va fi determinarea în detaliu a scenariilor de învățare care vor avea loc în lumea virtuală. Aceste scenarii vor acoperi funcționalitatea generală de învățare a lumii 3D, precum și activități 3D interactive specifice asociate cu fiecare concept de învățare care va fi predat. Toate resursele media și obiectele 3D vor fi descrise amănunțit cu texte, imagini și ilustrații.

 

  • PR2 - Un mediu educațional inovator bazat pe tehnologii de realitate virtuală și augmentată. Mediul educațional inovator (3D World) bazat pe tehnologii virtuale (VR) și de realitate augmentată (AR) este principalul rezultat al acestui proiect, găzduind toate materialele de învățare a antreprenoriatului social dezvoltate, precum și scenariile de învățare. Platforma va fi disponibilă în mod gratuit pentru ca tinerii să o viziteze și să o folosească în scopuri de autoînvățare. Pilotarea este necesară pentru a asigura calitatea lumii 3D, a materialului de învățare și a scenariilor dezvoltate, precum și pentru a identifica direcțiile viitoare ale parteneriatului în vederea extinderii ideilor dezvoltate.

 

  • PR3 - Resurse digitale deschise pentru învățare. Acest rezultat se referă la implementarea și livrarea unei varietăți de materiale de învățare (text, prezentări, multimedia, obiecte 3D) pentru cursuri electronice de antreprenoriat social într-un mod ușor de utilizat, folosind noile tehnologii și adaptat la toate dispozitivele (PC-uri, laptop-uri, tablete, telefoane mobile). Depozitul de conținut este o platformă web, cu acces gratuit, care va găzdui toate materialele de învățare într-o manieră organizată și va fi disponibil în limbile engleză, română, greacă, italiană și slovacă. Platforma va oferi, de asemenea, posibilitatea de a comunica cu alți studenți, profesori, formatori și persoane interesate. Resursele digitale pentru învățare pot fi accesate aici.

 

  • PR4 - Cele mai bune practici europene în materie de inovare digitală și educație antreprenorială. Acest rezultat va oferi o imagine de ansamblu a antreprenoriatului în rândul tinerilor (de exemplu, lecțiile învățate, cele mai bune practici, poveștile de succes pentru a aborda provocările legate de șomajul în rândul tinerilor) în contextul agendei politice europene și al fiecărui stat membru în parte.

 

 

 

 

 

© 2024 Your Company. Designed By JoomShaper